ضبط و توفیف ۷ تُن مواد غذایی غیر مجاز و عیر قابل مصرف وفاسد در استان مرکزی با پیشرفته در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر جواهری با اشاره به فعالیت ۵۰ تیم بازرسی شبانه روزی از ۱۱ اسفند تا ۱۶ فروردین، تأکید کرد: این بازرسیها در سه نوبت صبح، عصر و شب با تمرکز بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی و اماکن بین جاده ای انجام شد. استفاده از دستگاههای پرتابل برای سنجش شاخصهای بهداشتی مانند TPM روغن ، سنجش بار میکروبی ؛ دما؛ رطوبت نیز به شناسایی سریع تخلفات کمک کرد.
دکتر جواهری خاطرنشان کرد: همکاری توامان آزمایشگاههای تخصصی حوزه غذا ، کیفیت سنجش مواد غذایی را دقیقتر کرده است. وی از معدوم سازی ۷ هزار کیلوگرم مواد فاسد و غیربهداشتی در سطح استان مرکزی خبر داد و اجرای این طرح را گامی مهم در تأمین امنیت غذایی مردم دانست.
نظر شما :