کنگره نان کامل و فرآورده های غلات شیراز ۱۲و۱۳ دی ماه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظر دارد با توجه به لزوم فرهنگ سازی و ارتقائ مصرف نان کامل و فرآورده های غلات سالم، کنگره ملی نان و فرآورده های غلات را با مشارکت متخصصین، صاحبنظران، اعضای هیات علمی و پژوهشگران کشور برگزار نماید.
تاریخ برگزاری : ۱۲و۱۳ دی ماه 1403
محل برگزاری : مجتمع فرهنگی رفاهی ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز
محورهای کنگره :
1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات
2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند
3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات
4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات
5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فرآورده های غلات
6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران
7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فرآورده های غلات
8- نان و فرآورده های غلات ویژه بیماران سلیاک
9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات
10- عوامل موثر در تولید گندم مناسب برای تهیه نان کامل
آدرس سایت کنگره : https://wbgp.sums.ac.ir
نظر شما :